IMOGEN, vloggerul care a blocat Buzăul, a fost arestat - VIDEO

Toata planeta il cunoaste pe Imogen.Este vloggerul roman care, prin postarile sale, a influentat semnificativ mersul omenirii in ultimii ani.

Cand Imogen deschide gura cad lesinate ca mustele pe canicula milioane de adolescente iar cand o inchide, tinerii fug rapid la toaleta, ca in orice pauza publicitara. Imogen face miliarde de vizualizari cand descrie cum sugea maica-sa ghiarele gainii fierta fara a fi jumulita de pene, cum isi manca un vecin mucii dati prin mustar sau cat de corect gramatical scrie el pe garduri "TUF", cu specificatia ca trebuie citit invers.

In drum spre mormantul lui Arsenie Boca, de unde vroia sa-si reincarce bateriile cu adevaruri noi, Imogen a facut ieri o escala in Buzau. Asa cum era de asteptat, toata populatia Moldovei il astepta in centrul fermecatorului oras. Haosul si isteria create la aparitia filozofului au fost atat de mari incat s-a blocat orice activitate: fabricile s-au inchis, masinile s-au oprit, soarele s-a ascuns dupa niste nori grei. Ca sa-l atingi o secunda pe tricou, Imogen cerea 5 lei iar pentru un selfie te taxa cu o masa la restaurant.

La un moment dat s-a intamplat un incident extrem de socant. Exact cand "vindecatorul de suflete" glasuia mai cu foc in mijlocul gloatei electrizate, a fost ridicat de Politie si dus la sectie. De atunci nimeni nu a mai auzit nimic de Imogen.

Comentarii