Homosexual, surprins la Baia Griviţa masturbându-se după o poză cu Viorica Dancilă!

S-a intors lumea cu curul in sus! Auzi, sa ajunga ´´baieteii´’ sa se frece privind-o pe Viorica! Chiar daca totul pare desprins dintr-un film absurd, incidentul s-a petrecut de-adevaratelea la Baia Grivita, din Bucuresti.

Georgica T., de meserie montator termopane, vine de peste 10 ani la baia comunala si este cunoscut de ceilalti clienti ca posesor al unei orientari sexuale mai aparte. Pana aici nimic deosebit, nimic interzis. ´´El zice ca nu e pe invers dar l-au servit toti care vin p-aici. Unu’ i-a dat un cioc, altu´ un dos, de, fiecare a dat ce a avut, ca e lumea saraca! ´´, ne-a destainuit Marian V, sapunindu-se sub dus.

Zilele trecute s-a intamplat ceva cu totul ciudat : Georgica a fost surprins, la vestiar, masturbandu-se cu privirea infipta intr-o fotografie a premierului Dancila. Intrebat ce l-a apucat de tremura asa in fata unei femei, meseriasul a explicat cu o sinceritate dezarmanta:´´ Nu e ce credeti voi, ba, labagiilor. Imi place si de Viorica, ca seamana cu un zugrav cu care am trait io fo 3 ani, cand lucram pe santieru´ de la Cernavoda. Da´  cel mai mult ma escita sefu´ ei, Livu, da´ n-am nicio poza de-a lui. Asa ca, ma uit la ea, da´ gandu´ meu e la mustata lu´ Livu care as mozoli-o toata ziua, sa innebunesc! Of, Doamne, de ce nu apare el intr-o zi, aci´ , la noi, la baie ca sa-i arat ce inseamna dragostea adevarata!´´, si-a spus ´´of´´-ul, Georgica cel amorezat de Presedintele Camerei Deputatilor.

 

 

Comentarii
Vezi și