Handbalista gay Laura Vasilescu: "Nu poţi câştiga campionate fără lesbiene în echipă" - FOTO

In varsta de 34 de ani, Laura Vasilescu este prima handbalista romana care isi asuma public orientarea sexuala si recunoaste ca este gay. Ea a jucat pana la sfarsitul sezonului trecut in Germania, la HSB Bad Wildungen si, dupa o lunga experienta in sportul care a facut-o celebra, este in masura sa dea niste sfaturi de nepretuit.

"Stiu ca multora dintre colegele mele le este frica sau rusine sa-si recunoasca orientarea sexuala dar va pot spune, cu siguranta, ca in sporturile de echipa feminine, daca nu ai cateva gagici mai barbatoase, nu faci performanta. Si cele mai barbatoase suntem noi, lesbienele".

Fericita de relatia pe care o are cu iubita sa, Steffi Sauer, impresara in showbiz, Laura a postat, cu ocazia zilei de nastere a acesteia, cateva poze si un mesaj de dragoste.

"La multi ani! Sa iti pastrezi mereu zambetul, sa razi cu ochii in fiecare zi, sa fii sanatoasa! Viitorul este al nostru. Te iubesc neconditionat", i-a transmis romanca.

Si, ca sa nu ramana mai prejos dupa ce Steffi i-a daruit un briceag multifunctional si o trusa de surubelnite, Laura i-a facut cadou jumatatii sale un frumos set de cratite din inox. Ca sa nu uite cine e barbatul in casa.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii