Guccifer de România! Fostul preot Cristian Pomohaci şi-a schimbat complet viaţa! - FOTO

Indragitul cantaret pop si fosta fata bisericeasca, Cristian Pomohaci, s-a dat la fund complet, punandu-si pe ganduri fanii si enoriasii. Nimeni nu mai stia nimic despre dansul.

De curand, un cititor ComedyMall stabilit in Amsterdam, ne-a trimis un mail cu o poveste absolut fantastica. Protagonist este chiar domnul Pomohaci, pe care prietenul nostru a avut placerea divina sa-l intalneasca la un coffee shop, dupa ce vazuse un afis de spactacol in care super star era chiar fostul preot. 

Parintele s-a angajat la un Palat al Copiilor unde preda muzica populara si iubirea aproapelui mai tanar, iar seara, canta intr-un bar alaturi de fostele componente ale trupei Pussycats. Are o viata frumoasa si nu-i lipseste nimic.

"Nu-mi e rusine de fostii mei superiori din biserica, pentru ca si ei sunt la fel de pacatosi ca mine. Pe Dumnezeu insa cred ca l-am suparat nitel, ca prea ma atentioneaza, cand plec noaptea de la bar, cu cate o bataie sora cu moartea transmisa prin diversi tineri drogati", povestea cu mult romantism parintele.

Ca o dovada a celor insirate, Cristian Pomohaci l-a invitat pe amicul nostru la el in hogeac si l-a lasat sa-i fotografieze crampeie din noua lui viata.

Intre doua lingurite de serbet din lalele olandeze, domnul Cristian si-a cerut scuze pentru deranjul din locuinta dar i-a explicat musafirului ca imparte spatiul cu un coleg de evlavie venit tocmai din indepartata Rusia, protopopul Veaceslav Baskakov.  

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii