Gonit de la Electric Castle, Tommy Cash a fost primit regeşte în Caracal, la Electro-Casnic Castle!

Dupa ce a mixat o manea a cantautorului Adi Minune, DJ-ul estonian Tommy Cash a fost instiintat de organizatorii Electric Castle ca nu va mai fi primit niciodata pe scena lor.

Tristetea si dezgustul artistului fata de cei care nu i-au inteles prestatia a fost insa de scurta durata. Nici n-a apucat bine sa paraseasca Bondita ca, pe SMS, a primit invitatia de a sustine un recital la Eletro-Casnic Castle, festival de muzica pentru oamenii simpli, organizat de Autogara Caracal.

Aici a gasit exact publicul pe care l-a cautat, fara succes, pe intreaga planeta. Barbatii, nadusiti cu pet-ul de bere in mana, se leganau ca si cand fiecare isi auzea melodia preferata (cu toate ca inca nu canta nimeni) iar femeile, in capoade de deftina, crosetau mileuri si spargeau seminte, stand pe scaunele de pescar. Ele beau doar apa rece, ca sa nu se faca de ras. Pentru a deveni si mai incendiara, atmosferei ii lipsea doar un DJ estonian care apreciaza melodiile inventate de si pentru neamuri proaste.

La apartitia lui Tommy s-au aruncat basti in inaltul cerului iar colbul de pe jos s-a umezit imediat de la atata pisat scapat din cauza imenselor emotii.

A fost o seara "eletro-casnica" in adevaratul sens al cuvantului. In drum spre casa, spectatorii ametiti de magia manelelor mixate de strain, povesteau celor cu care se intalneau ca "asa ceva nu exista".

 

Comentarii