Gigi Becali: ”De-aia a plecat Reghe de la Steaua! Bătea Prodanca la el pentru fiecare punct pierdut câte o oră!”

Gigi Becali nu s-a amuzat deloc văzând imaginile în care Anamaria Prodan îl boxează pe Alexa, după egalul de la Giurgiu. Însă nici nu marşat la varianta unei aventuri extraconjugale a soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, explicându-le ziariştilor că temperamentul Prodancei este unul mai vulcanic, impresara nesuportând jocul prost şi punctele pierdute de către antrenorii pe care îi impresariază.

”Păi voi de ce credeţi că Reghe a plecat de la Steaua? Bătea Prodanca la el când făcea câte-un egal cu ce-i pica-n mână, cu geanta, cu laptopul, cu baxul de apă, cu levierul de Lexus sau cu placa aia cu care anunţă arbitrii schimbările de pe margine...

Prin 2016, când a pierdut un amical în pregătiri cu Ludogoreţ, a dat în el cu un sac de gogonele până le-a făcut marmeladă şi tot nu s-a oprit, noroc cu nevastă-mea c-a zis c-o lasă cu cămara goală, că se apucase nebuna de Prodanca şi de sacoşele cu castraveţi şi pepenaşi. Nu, tată, e complicat rău cu femeia, şi face la fel şi-atunci când te apuci să o contrazici. Odată, m-a sunat Reghe în lacrimi de la Snagov şi nu ştiam ce s-a întâmplat, n-avusesem meci: ”Sări, nea Gigi, mă omoară nebuna cu tigaia aia de teflon de 5 kile de la mă-sa, a zis că mi-arată ea cum se dă reverul, passing shot-ul şi shutdown-ul în tenis, de gelozie, doar că am zis că a jucat Halep perfect pe fundul terenului!” Până am ajuns eu la Snagov Reghe al meu era frăgezit tot, numai bun de dat prin ou şi dat la ulei, în tigaie, cred că ar fi ieşit un şniţel a-ntâia”, a încheiat Gigi Becali amuzat.

Patronul FCSB a continuat apoi, afirmând că Reghe, altfel un antrenor genial, s-a izolat practic la arabi tocmai pentru a fi cât mai departe de măsurile represive ale soţiei sale: ”Dar n-ai ce-i face, femeia e hotărâtă, se urcă-n avion când pierde omul meciul la arabi şi, lucru ştiut, după 12 ore, garantat, sună sirena ambulanţei la ei în cartier.”

”Mi-a zis Luţu că Anamaria dă la fel de bine şi cu stânga şi cu dreapta, ce mai, dacă nu se fereşte, cade boul şi oftează, zău aşa. Dacă avea forţa şi precizia asta şi la lovitura de picior, pe cuvânt, îi făceam o ofertă de nerefuzat şi o titularizam în locul lui Gnohéré, că umpleam şi stadionul dacă îi puneam clauză ca la fiecare final de meci să-şi scoată tricoul şi să îl arunce la galerie, nu?” a mai precizat Becali.

Comentarii
Vezi și