Gigi Becali blochează zilnic cu oile sale traficul din Pipera! VIDEO

Pipera este primul cartier de vile construit, dupa model occidental, la periferia capitalei. Acolo s-au mutat toti cei care aveau un nivel financiar peste medie si isi doreau linistea si aerul curat care sa le incarce bateriile pentru o  noua zi de munca.

Gigi Becali, patronul FCSB, a copilarit in zona si a intermediat majoritatea terenurilor, contribuind decisiv la dezvoltarea micului Beverly Hills mioritic.

Azi, in Pipera, vezi cele mai scumpe masini din lume si cele mai spectaculoase arhitecturi. Langa o locuinta facuta dupa proiectul Aeroportului din Tokio, poti intalni o vila tip pensiune de munte sau un palat cu coloane grecesti.

In toata aceasta atmosfera luxurianta de secol XXI, exisat un om simplu care-si vede de stilul sau ancestral de viata , neschimbat de milenii. Este Gigi Becali. Cand nu este plecat din localitate, excentricul milionar are acelasi program in fiecare zi. La prima ora a diminetii, cand e traficul cel mai infernal, Gigi isi plimba oile pe trasee verificate si folosite de toti stramosii sai. De la transhumanta pe care o practica de mic copil, el nu se abate indiferent de schimbarile socio-economice care au avut loc. Vara isi urca mioarele in parcarea Mall-ului Baneasa iar toamna le coboara, pe langa leii si tigrii Gradinii Zoologice, spre Ambasada SUA.

Nu se mai mira nimeni cand, cand cauza oilor care ling roti de BMW, MERCEDES sau LAMBORHINI, circulatia din zona este blocata ore in sir. Toti soferii asteapta resemnati, cu motoarele oprite, si nu-si reiau deplasarea decat dupa ce dispare din peisaj celebrul cioban.

 

 

Comentarii
Vezi și