Gigi Becali a cerut să fie lăsat singur în celulă cu Dincă: "În trei ore scot untu´ din el, că doar la asta mă pricep"

Chiar daca n-a reusit sa termine Facultatea de Drept la care se inscrisese direct in ultimul an, Gigi Becali are suficiente cunostinte juridice incat sa fie nemultumit de slaba prestatie a organelor de ordine in cazul Caracal.

Motivand ca a fost sef de promotie la scoala vietii si ca, prin natura carierei sale de combinagiu, se pricepe enorm la psihologia infractorilor, el a propus institutiilor implicate in aceasta speta sa-l lase sa rezolve singur problema.

Convins ca "al doilea Ramaru din Caracal il are pe diavol in el, iar castrarea lui chimica ar fi cea mai buna solutie", credinciosul Gigi, om cu frica de Dumnezeu vrea sa fie lasat trei ore cu criminalul in celula.

"Eu, in trei ore, aflu adevarul. Scot tot untul din el, ca doar am lucrat cu lactatele toata copilaria. Un ciocan pe o unghie si cand ridici ciocanul pe a doua unghie, sa vezi cum zice Dinca: stop. O sa spuneti ca e violenta dar la un animal care a violat si omorat fete ce mare lucru e un ciocan pe o unghie? Cand o sa ies de la el stiti ce-o sa zic? Gata, am prins monstrul. Ca Marin Moraru in filmu´ ala cu pescarii in Delta", si-a dezvaluit Becali metoda crestineasca de a afla calea cea dreapta.

Comentarii