Gianina din Titu a fost cerută de soţie după prima sa filmare XXX

Printre milioanele de romani care au plecat in pribegie ca sa gaseasca un trai mai bun se afla si tanara Gianina din Titu. Impreuna cu mama si sora ei mai mare, cele trei femei si-au gasit rostul la o plantatie de bananieri din Spania, foarte aproape de orasul Valencia. 

Vazandu-i trupul lucrat toata copilaria la Clubul Sportiv de handbal din Urziceni, proprietarul livezii a remarcat-o din prima zi pe Gianina. Dupa ce a rugat-o sa desfaca in fata lui cateva banane, barbatul a dat aprobator din cap si i-a propus sa mearga la un casting de filme pentru adulti pe motiv ca "esti facuta, fato, sa decalotezi banane pe bani mai multi".

O saptamana a stat Gianiana ca pe ghimpi, s-a zvarcolit nestiind ce hotarare sa ia si, dupa ce s-a sfatuit cu mama si sora ei, l-a anuntat pe sefu´ ca vrea sa-si incerce norocul si in acel domeniu.

Incantat peste masura, tipul a dus-o la firma de productie cinematografica a fratelui sau. Dupa doua ore de tuns, ras, frezat, epilat, machiat, lubrifiat, baut un lichior mare, Gianina a pasit goala in fata camerelor de filmat. Se turna o secventa in care ea era o invatatoare din Madrid pe care o posteau sase elevi de la seral. Lucrurile au decurs atat de bine incat cine nu o cunoastea ar fi jurat ca lucreaza in bransa de cand lumea.

La terminarea filmarilor, toti cei prezenti in studio au observat  imbujorarea Gianinei dar si placerea ce i se citea in ochi in legatura cu noul ei job.  Obrajii insa au inceput sa-i arda la propriu abia cand a ajuns in cabina unde seful care o adusese acolo i-a facut cea mai neasteptata surpriza.

"Gianina, vrei sa fii sotia mea?", a intrebat-o barbatul incins de ceea ce vazuse, la care tanara i-a raspuns rusinata:"Din pacate, nu pot sa va accept cererea intrucat vreau sa-mi vad serios de cariera artistica".
 

Comentarii