Galerie Foto: România vrea să câştige meciul cu Suedia la masa verde! Care sunt motivele Federaţiei!

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a oferit prima reacţie oficială dinspre Casa Fotbalului, după înfrângerea cu Suedia, 1-2 la Stockholm. Acesta s-a declarat nesatisfăcut de rezultat şi de jocul elevilor lui Cosmin Contra însă a anunţat că Federaţia urmează să atace la cele mai înalte foruri continentale şi mondiale deznodământul partidei, considerând că aplombul naţionalei române a fost inhibat iar moralul jucătorilor a fost permanent atacat de ”plăcuţele suedeze” cu care suporterii nordici s-au prezentat la meci.

Stoichiţă spune că, ”fotbalist fiind, nu poţi să nu îţi pierzi concentrarea în timpul jocului, lăsând frustrarea şi ruşinea să să te invadeze, în timp ce întreg stadionul flutură pacarte ce îţi aduc aminte în ce ţară trăieşti şi cu ce probleme te confrunţi în realitate”.

”Mai rămânea să ne aducă aminte că ne-am luat-o grav de la romani, în războiul din 105 - 106, că am cedat Ardealul în 1940 fără să tragem un foc de armă şi că l-am ales pe Ion Iliescu în 90 cu peste 85% din voturi şi, gata, nici nu mai ieşeam de la cabine”, a încheiat Mihai Stoichiţă.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii