Gala Premiilor Gopo, înnobilată cu un elevat program de manele - FOTO&VIDEO

Marti seara, pe scena Teatrului National din Bucuresti, a avut loc Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania. Dupa decernarea premiilor, fusese invitata sa dezmierde sufletele alese din sala, celebra Orchestra Filarmonica din Viena.

Din pacate, in aceeasi zi, la orele pranzului, austriecii au sustinut un concert si acasa, in sala Wiener Musikverein, unde, din cauza nenumaratelor bis-uri, spectacolul s-a lungit cu circa 7 ore si trupa a pierdut avionul de Bucuresti. Pentru rezolvarea avariei, conducerea Nationalului Bucurestean, l-au chemat de urgenta pe maestrul Dan Bursuc si trupa impresariata de dansul, Kana Jambe. Cu toate ca la petrecerile private, majoritatea romanilor dau din cur si din buric pe acest gen muzical, in sala somptuoasa a teatrului, de fata unii cu altii, spectatorii s-au aratat atat de ofuscati incat au inceput sa iasa de la primele jelituri, pardon, acorduri.

Si totusi, aceasta trupa, n-a intrat in teatru de capul ei, doar pentru ca au vazut lumina aprinsa. Cantaretii au fost invitati fiindca apar in filmul ´´Soldatii. Poveste de Ferentari´´, controversata pelicula a Ivanei Mladinovic, premiata pentru ´´ cel mai bun debut´´.

Dar asta e ipocrizia tipic romaneasca, pe care o intalnesti la tot pasul si in orice breasla. Deci, dragi si stimati actori oripilati: manelistii sunt foarte buni cand faceti bani impreuna in susele cu care cutreierati caminele culturale ale patriei dar daca va treziti cu ei la usa casei, va faceti ca nu-i cunoasteti.

Oare, marilor celebritati planetare ale Hollywood-ului, le-or fi cazut galoanele cand s-au opus la Gala Premiilor Oscar ca, cei din spatele camerelor de filmat , sa fie premiati in timpul pauzelor publicitare? Sigur ar fi fost confundati cu niste zei romani daca, vazand cameramani, sunetisti, scenografi si alti colegi de proiect pe aceeasi scena cu ei, s-ar fi ridicat si, stramband din nas, ar fi parasit grandioasa ceremonie.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii