Fuego are comenzi de împodobit bradul şi vara, pe caniculă

Indragitul solist si pictor, Paul Surugiu, cunoscut de catre public sub numele de Fuego, va sarbatori in curand 25 de ani de cariera. El recunoaste ca lumea l-a indragit pentru multe din melodiile sale romantice dar succesul de neegalat l-a cunoscut alaturi de "maicuta" Irina Loghin cu care a cantat "Impodobeste , mama, bradul!".

De la prima difuzare a acestei melodii cei doi artisti au primit milioane de telefoane, fax-uri si SMS-uri de felicitare, sute de mii de invitatii la spectacole, suse si simple cumetrii dar si mii de cereri prin care erau solicitati sa se ocupe personal de impodobirea brazilor din case particulare sau institutii.

Vara sau iarna, in tara sau peste oceane, Fuego a onorat o gramada de comenzi si a impodobit orice i se cerea, fie ca era vorba de brad, palmier sau un simplu tufis. Unui milionar roman stabilit in jungla amazoniana i-a umplut de globuri si beteala o liana lunga de 30 de metri, la umbra careia a cantat colinde de plangeau toate maimutele din copaci.

Zilele acestea, cand temperaturile caniculare ii trimit pe mai toti oamenii cu gandul la plaja si valuri de mare, Fuego, imbracat de sanius, filmeaza pentru Sarbatorile de iarna si canta, rezemat de brad, melodii pentru Craciun.

"Eu merg pe principiul acela vechi - imi fac sania de vara! Vreau sa facem lucrurile ca la carte, asa cum se faceau pe vremurile marilor Bocanet si Vornicu", a explicat simpaticul cantautor.

 

 

Comentarii