Foto Asia Express: Accidentul teribil din cauza căruia Bianca Drăguşanu a părăsit filmările!

După cum se ştie, Bianca Draguşanu a renunţat la show-ul “Asia Express” după numai două săptămâni, spre marea dezamăgire a producătorilor! Vedeta şi sora, ei, Oana, s-au întors în ţară după o experienţă pe care nu vor să şi-o aducă aminte prea curând! Totuşi, dacă până în luna februarie a acestui an surse din format susţineau că Bianca a plecat din "Asia Express" fiindcă nu mai suporta să stea în orice fel de casă, să mănânce doar ce găsea la faţa locului sau să nu aibă unde să se spele şi să se aranjeze, aşa cum îşi dorea ea, după episodul de aseară unul dintre cameramanii echipei deplasate în Asia de Antena 1 a dat cărţile pe faţă.
 
Potrivit tehnicianului, Bianca a lăsat emisiunea pe de o parte din pricina unui accident teribil suferit după prima săptămână de filmări, şi pe de altă parte din cauza glumelor colegilor născute pe această temă. După programul infernat al debutului, Bianca s-a trezit într-o dimineaţă în pană de cauciuc, sânul drept dezumflându-i-se în mod inexplicabil.
 
Primul care a sesizat schimbarea fizică a Drăguşancei a fost CRBL, acesta salutând-o discret (”Bună, Bianca, vezi că eşti pe jantă!”) şi interesându-se asupra cauzelor defecţiunii (”Ai prins un cui, azi-noapte, prin parcare, sau doar ţi s-a tăiat ventilul?”).
 
Următorul atac pare să fi venit din partea tandemului de prezentatori Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, aceştia oferindu-se să o vulcanizeze pe Bianca cu peticele calde din trusa velo şi s-o înmoaie, seară de seară, în ligheanele cu apă ale localnicilor, pentru a vedea dacă ies bule de aer pe la lipituri.
 
Decisiva, spune cameramanul Antenei 1, ar fi venit de la Ruby, cea care s-ar fi exprimat în faţa producătorilor mărturisindu-le că nu vede decât două variante ale incidentului: ”Ori fata s-a tăiat cu Bicu', pă când îşi făcea epilarea de seară, ori a-nţepat-o cu mustaţa curiosul ăla de Seleşi, când s-a oferit s-o cureţe de autobronzant!”.
 
Cei implicaţi în formatul de supravieţuire susţin au regretat plecarea prematură a Drăguşancei: ”Tuturor le-a părut rău că vedeta a renunţat, pentru că ea ar fi făcut o audienţă mare. Însă aşa au stat lucrurile şi Bianca a fost de neclintit în decizii, în ciuda sprijinului de care s-a bucurat din partea echipei”.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii