Florin Salam, dat dispărut după ce s-a anunţat că ”a băgat” cu nevasta lui Nuţu Cămătaru!

Războiul izbucnit în ultima lună în cartiere, dar şi pe platforma Youtube, unde Mircea Nebunu a trimis mesaje de ameninţare directe către Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, aduce în discuţie amănunte mai mult decât interesante din viaţa privată a interlopilor şi a maneliştilor celebri.
 
Însă în ultima perioadă conflictul între cele două tabere a escaladat, iar ultimele cuvinte ale lui Mircea Nebunu pentru Nuţu Cămătaru pot fi catalizatorul acestui război între clanurile de interlopi. În 2014, Nuţu Cămătaru a divorţat de fosta nevastă şi a decis să îşi unească destinele cu o domnişoară cunoscută ca fiind Claudia Brazilianca. La vremea respectivă, cunoscutul lider al Cămătarilor i-a satisfăcut şi una dintre dorinţele frumoasei brunete şi a aranjat să fie cooptată în proiectele video ale lui Florin Salam. Se pare însă, conform celor dezvăluite de Mircea Nebunu, că între Salam şi atrăgătoarea brunetă a fost ceva mai mult decât o colaborare muzicală, varianta putând fi confirmată şi de faptul că, în ultimele zile, practic Florin Salam a fost dat dispărut de către apropiaţi.
 
Conform dezvăluirilor făcute de liderul „Sportivilor”, care este şi omul care îl protejează pe Florin Salam, nevasta lui Nuţu Cămătaru ar fi avut o aventură cu celebrul cântăreţ de manele care, la rândul său, e însurat.
 
„Bebe (n.red. Bebe Cămătaru) nu te iau pe tine astăzi în live-ul ăsta, îl iau pe Nuţu. Băi, Nuţu Cămătaru, tu tot nu te potoleşti. Ai venit din puşcărie, l-ai pus pe ăla să mă înjure de familie. De ce Nuţule nu îl puneai pe Bebe să îl aduce pe Chiraş acasă, când a murit? Ia înregistrările de la 112 şi vezi cine strigă Aoleo, a venit sportivii şi mă omoară. Ia vezi, cine strigă? Mânca-ţi-aş inima ta, păi ce face Brazilianca ta? Ce face? A f... Salam. Ţi-a rupt-o Salam, au rupt-o toţi. Stai uşor că vii şi tu Bebe Cămătaru. Vă aştept, sunt în Berceni. Brazilianca, tată. Salam, ăia a lui Cuza, ştii ce zic...Tu eşti bătrân, nu te mai ţine p..a. E greu cu mine, merg în puşcărie, oriunde”, se aude pe înregistrarea făcută de Mircea Nebunu.
 
Florin Salam i-a dedicat chiar şi o melodie brunetei la vremea respectivă: "Îi fac poftele, tot ce îşi doreşte ea/O iubesc din inimă pe brazilianca mea/Şi no las, no las că sunt nebun după ea/Miss Brazilia, o port în inima mea. Cât de frumoasa poate sa fie/Şi-o doresc mereu la nebunie/Ma face să cred că ea/Este miss Brazilia."

 

Comentarii