Florin Pastramă: "Eu n-am mai cunoscut o fată aşa de mare, deci am comandat verghietele şi am tocmit lăutarii"

Ceea ce in urma cu doar doua luni parea o glumita de televiziune si o nevinovata harjoneala intre colegii de fabrica, s-a dovedit a fi o poveste de dragoste inimaginabila.

´´Ne iubim ca iepurii toata ziua si acest lucru nu ni-l poate lua nimeni. Este cea mai frumoasa perioada din viata mea, simt ca traiesc din nou si, cat de curand, vom face pasul cel mare´´, a tipat fericita, Brigitte, sarind intr-un picior ca o liceana.
 

Nici Florin nu pluteste mai jos fata de norul pe care radiaza focoasa bruneta. Dupa ce l-a numit sef la magazinul ei de haine, tanarul indragostit a simtit ce inseamna respectul si increderea fata de barbatul iubit si, drept recunostinta, si-a facut publice sentimentele si planurile de viitor.
 

´´Pana la varsta asta, io n-am cunoscut o fata asa de mare ca papusa asta de portelan. Am umblat numai cu ciocanitori de doi lei si d-aia, acum, apreciez si mai mult ce inseamna puritatea si inocenta. Brigitte le are din plin iar lipsa ei de experienta ma termina efectiv, drept pentru care mi-am pierdut de tot capul si am cerut-o de nevasta. Sper ca verghietele care le-a ales ea sa-i placa si sa ne uneasca cateva sute de ani. Bineinteles, daca vom trai cateva sute de ani,´’a declarat  solemn si plin de responsabilitate, domnul Pastrama.

Comentarii
Vezi și