Firicel din ”Las Fierbinţi”, anchetat pentru consum de droguri. Bă, esti prost?

Fie ca esti vedeta de mic sau mare ecran, in Franta, India sau Romania, destinul pare sa urmeze acelasi drum ca in cazul mega-starurilor de la Hollywood. Munca asidua in timpul filmarilor si, intre proiecte, petreceri, dezmat, alcool, sex si droguri, cam asta e programul unui mare artist, indiferent pe ce meridian presteaza. Pastrand proportiile, aflam ca si talentele mioritice, care ne descretesc fruntile in fiecare seara, au dat de gustul nazdravaniilor extreme.

Indragitul actor Toma Cuzin, cunoscut drept ´´Firicel´´, unul din betivii satului, in serialul de mare succes ´´Las Fierbinti´´, este si in viata de zi cu zi un personaj la fel de spectaculos.

Dupa ce in ultimii ani a trebuit sa dea cu subsemnatul la Politie in cateva dosare privind droguri si deranj ordinea publica, toamna trecuta, el a fost prins conducand cu permisul auto suspendat si cu comportamentul unei persoane aflate sub influenta unor substante stupefiante. La intrebarea directa a politistilor de la rutiera ´´Ba, esti prost?´´, Toma a raspuns ca Firicel: ´´Ba, esti nebun?”

Daca povestea s-ar fi petrecut intr-unul din episoadele filmate pe ulitele satului Fierbinti, poate telespectatorii s-ar fi amuzat si CNA-ul s-ar fi sesizat pentru incurajarea consumului de droguri pe micul ecran. Cum insa totul s-a intamplat in realitate, n-a mai ras nimeni si cu atat mai putin Firicel caruia i s-a intocmit un nou dosar penal.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și