Firea a găsit soluţia închiderii sex shopului de pe Magheru: a deschis lângă el un magazin bisericesc!

Primarul Bucureştiului Gabriela Firea ar fi anunţat joi că doreşte închiderea unui magazin cu jucării sexuale de pe bulevardul Magheru. Motivul care stă la baza acestei hotărâri ar fi locaţia nepotrivită: în centrul Capitalei şi chiar lângă Teatrul Nottara. Pentru că a întâmpinat atât opoziţia consilierilor locali, a proprietarului, dar şi a opiniei publice, Firea a găsit în timp record şi soluţia: a deschis lângă sex shop, în timp record şi cu sprijinul nemijlocit al Patriarhiei, un magazin bisericesc!
 
În chiar ziua inaugurării 30 de autobuze cu enoriaşi din Voluntari au participat la tăierea panglicii, efectele făcându-se imediat simţite: porno shopul de pe Magheru s-a ales cu geamurile sparte, cu vitrinele vandalizate şi cu pereţii acoperiţi cu inscripţii prevestitoare.
 
Războiul dintre primăriţa Firea şi proprietara sex shopului anunţă noi confruntări, anteprenoarea din industria sexului anunţând că intenţionează să deschidă lângă magazinul bisericesc un rock shop cu instrumentar, tricouri, afişe şi CD-uri sataniste.
 

Comentarii
Vezi și