Fanii sunt şocaţi: Diana Munteanu şi-a tras plisc de ornitorinc - FOTO

Indragita vedeta este de nerecunoscut. La ultima aparitie in public, prietenii o strigau pe toate numele posibile, Maria, Georgeta, Petunia, dar nimeni nu a apelat-o ´´Diana´´, pentru simplul fapt ca Diana era cu totul alta persoana.

Fiindca i s-a parut ca modelul botului in forma de ´´para de desfundat chiuveta´’ sau ´´cioc de rata´´ a devenit prea banal si il poarta toate pitipoancele, Diana, fire creativa si originala, a ales sa-si monteze ´´pliscul de ornitorinc´´. Nu stim daca schimbarea a facut-o la un medic de specialitate sau, pur si simplu, a cazut cu fata pe salteaua dura careia ii face reclama. Cert este ca fanii ei sunt oripilati si nu se mai opresc din a-i critica initiativa.

´´Tu chiar te poti uita in oglinda fara sa vomiti?´´

´´O sa-ti dea boabe si firimituri de paine, batranii din Cismigiu, ca la ratele de pe lac´´

´´Erai fata frumoasa. Acum esti ratusca cea nasoala.´´

´´Desumfla-ti, Diano, botu´ ala scabros, ca se sperie lumea de tine pe strada. Fug oamenii din calea ta , de frica sa nu-i mananci.´´

In urma apostrofarilor, Diana se gandeste serios sa se intoarca la vechiul ei look, mai ales ca, ultima data cand si-a pupat bunica, i-a aspirat acesteia, fara sa vrea, placa dentara din gura.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii