Drama lui Emanuel din Huşi după ce a ajuns Amalia din Spania

Pe langa dreptul la casatorie, comunitatea LGBDQ a protestat si pentru reglementarea datelor din actele de identitate a celor care, in urma unor operatii de profil, s-au transformat din "nene" in "tanti" sau invers.

Cu aceasta problema se confrunta si tanarul Emanuel din Husi care, de cativa ani, a devenit Amalia din Spania si a ajuns un celebru manechin, apreciata international pentru formele sale de femeie irezistibila.

Fiindca la Starea Civila de la Primaria Husi, senorita Amalia apare in evidenta populatiei tot ca barbat, a fost nevoita sa dea institutia in judecata pentru a i se atribui un nou cod numeric, in conformitate cu noul ei sex. Tragedia cea mai mare din viata ei este insa cu totul alta si, din pacate, ii intareste convingerea ca s-a chinuit degeaba cu dificila interventie medicala.

"Prima data m-am operat la un spital din Romania. Nu-i dau numele ca-i fac rau. M-au facut varza: imi pusesera niste labii cat palma de nici nu puteam sa apropii picioarele si-mi facusera curu´ cat roata de tractor, de ma agatau numai someri, care-mi cereau un numar "pe caiet". Dupa ce m-am reparat la Amsterdam, mi-a crescut cota da´ tot n-am scapat de belele: toti iubitii pe care i-am avut de cand sunt fotomodel vor sa ma arda numai in dos, ca atunci cand eram baiat. Stau si ma intreb de ce dracu´ m-am mai chinuit sa-mi fac dodoasca", s-a destainuit Amalia, cu lacrimi in ochi.

Comentarii
Vezi și