Dramă în familia lui Nuţu Cămătaru: nişte muncitori i-au mâncat leul nepotului său!

Celebrul Nutu Camataru trece prin cele mai grele momente din viata sa. Bucuria produsa de eliberarea din inchisoare a fost umbrita de o imensa drama. Niste meseriasi maramureseni, antamati de varul sau din Colibasi sa-i repare acoperisul vilei de 26 de camere, i-au mancat leul. 
 
In urma cu doi ani, Nutu ii facuse cadou nepotului sau, fiul de 8 ani al varului din Arges, un superb leu, ca urmare a faptului ca micutul luase o nemaipomenita nota de 7, la geografie. 
 
Leon, cum il chema pe patruped, se adaptase atat de bine in noua gospodarie incat parea un membru al familiei. Avea dormitorul si livingul lui, la etajul al doilea al vilei iar in curte se bucura de o piscina si un teren de baschet unde isi mentinea conditia fizica. 
 
De doua luni echipa de maramureseni mai mult au creat probleme familiei decat sa lucreze. Beau toata ziua si, intre doua tigle puse pe casa, il zgandarau pe Leon pana il aduceau la exasperare. Ca replica fireasca din partea animalului, era si normal ca acesta sa-si apere renumele de rege si, adesea, ii admonesta cu o gheara, o coada peste ochi si chiar muscandu-i. Noaptea trecuta, dupa ce au terminat o damigeana de o vadra cu tuica, meseriasii s-au pus cu sculele pe Leon, l-au omorat si au mancat din el pana spre dimineata. 
 
Treziti, a doua zi, din somnul betiei de politistii care au demarat o ampla ancheta, meseriasii s-au declarat nevinovati: ”Era o jivina prea a dracului ca s-o lasam nepedepsita. N-a scapat niciunu´ dintre noi nemuscat de javra asta. Si pe urma, ne era si foame ca chitrosii  la care lucram, nu ne-au dat o friptura in doua luni de cand le facem acoperisu´”.   
 

Comentarii