Domnului Nuţu Cămătaru i s-au confiscat două maimuţe, o balenă şi o cămilă - FOTO&VIDEO

Studii derulate pe durata a mii de ani au demonstrat ca cine iubeste animalele este un om bun. In acelasi tip, o filozofie stramoseasca spune ca "daca esti bun, esti prost".

Toate aceste maxime si cugetari par sa se potriveasca de minune cu destinul omului de afaceri Nutu Camataru ale carui drame nu se mai termina. Cunoscut de intreaga tara din emisiunile in care a fost invitat la posturi precum Animal Planet, National Geographic sau Discovery, Nutu este un pasionat colectionar de animale salbatice aduse in gospodaria sa, normal, fara nici un fel de autorizatie.

Toata viata i-a placut sa fie inconjurat atat de miniaturi distractive, maimutele, iepurasi si cotofene dar si de lei, tigri, ursi si leoparzi pe care-i folosea adesea in onorabila sa afacere de recuperat banii de la cei imprumutati.

Daca in anul 2013 a ramas fara patru lei si doi ursi, acum, politistii de la sectia 24, impreuna cu Asociatia de supraveghere si protectia animalelor, i-au ridicat din batatura doua maimute si o camila iar din iaz, o frumoasa balena care, pe deasupra, era gestanta in 22 de luni.

"Balena am gasit-o asta iarna naufragiata pe malu´ garlei, ranita si aproape moarta. Mi-a fost mila de ea, am tras-o cu tractoru´ in iaz si, uite-o acu´, ce misto arata. Camila o folosesc ca sa-mi tin bauturile la rece: intr-o cocoasa pun apa plata si in ailalta, apa acidulata. Ce e ilegal in asta?", a urlat Nutu, deranjat peste fire de inscenarea politica in care s-a trezit.

 
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii