Domnul Florin Pastramă a văzut moartea cu ochii sub o ploaie de târnăcoape

Fosta sotie a lui Ilie Nastase, Brigitte Sfat si domnul Florin Pastrama s-au cuplat din prima secunda in care s-au vazut, simtind ca-s jumatatile care se potrivesc perfect intr-un intreg de poveste. Pe langa atractia fizica de nestavilit, cei doi mai au ceva in comun: intuitie, viziune si perspicacitate in afaceri deosebit de complexe.

Pentru ca tot sunt in procese, insolvente si falimente fara numar, in urma cu ceva timp, ei au achizitionat un teren executat de banca, pe care au dat 400 000 euro. Ieri, temerarii s-au dus sa marcheze terenul. Nici n-au apucat sa bata primul tarus in pamant ca, in jurul lor, a aparut o ceata de viteji, mari iubitori de glie stramoseasca, care au purces la lupta importiva navalitorilor.

Tiganii au sarit cu furci, topoare si tarnacoape lovindu-l pe Florin pana i-au spart capul. Jenata de penibilul situatiei, doamna Brigitte a inceput sa-i injure si sa-i scuipe pe atacatori dar si sa-l loveasca cu poseta si picioarele pe iubitul ei sot pentru incurcatura in care a bagat-o.

"Dupa ce am fost incarcerata nu mai pot fi de acord cu ce-au facut tiganii dar, recunosc, acum Florin si-a meritat-o din plin. Sa se invete minte sa mai alerge dupa chilipiruri de la banci", a declarat Brigitte la spitalul unde a fost internat de urgenta domnul Pastrama.

Comentarii