Distinsa doamnă Brigitte Sfăt: "Ilie mă freca şi de şapte ori pe noapte"

Cam toate emisiunile de televiziune se desfasoara dupa un anumit scenariu care, pentru a evita surprizele neplacute, trebuie respectat cu strictete si care, pentru a asigura o audienta sporita, este adesea condimentat cu vorbe si actiuni mai putin ortodoxe.

In cazul formatului de la ProTv, ´´Ferma´’, pentru golaniile emise de Bigitte Sfat, cu certitudine nu exista script, deoarece este capabila sa le zica spontan, din mintea si experienta ei personala.

La ultima editie, frumoasa femeie zamislita din anvelope de tractor, s-a laudat ca sta foarte bine la capitolul sex. ´´Asta de acum este destul de obsedat, facem sex si de doua ori pe zi. De Ilie ce sa mai zic? Armasar 100 %, doar ca avea doua picioare. Ma rog, trei, cu ala mare din mijloc. Intr-o noapte m-a frecat, mosu´, de sapte ori si mai putea de cateva ori da´ a trebuit sa plec eu pana intr-un loc´´, a povestit ea cu delicatete, imbujorandu-se pana-n varful botoxului.

Morosanu, colegul ei de emisiune si sportiv de performanta, a ramas socat cand a auzit ca exista asa ceva pe planeta noastra.´´ Pai, in cazul asta, mie ar trebui sa mi se spuna ´´Moarta din Carpati´’.Auzi, dar dupa atata sex, Nastase nu mai moare? Daca Brigitte se lauda cu cotarceli de 7 ore, toti barbatii o sa fuga de ea si o sa ajunga sa se dezmierde cu caii, ca Maria Tereza´´.
 

Comentarii
Vezi și