Din cauza poleiului, Cristian Borcea a rămas blocat într-o vecină!

Cu toate ca specialistii in schimbari climaterice nu anuntau o iarna deosebit de grea, natura ne dovedeste inca o data ca nu o cunoastem suficient de bine si ca nu suntem pregatiti sa o infruntam. Ploaia de gheata din ultimele zile a paralizat, practic, intreaga tara. Poleiul l-a izolat pe fiecare pe unde l-a prins, blocandu-i orice activitate. P

rintre victimele lovite de stihiile naturii s-a numarat, din pacate, si celebrul Cristi Borcea. Din cauza poleiului, acesta a ramas blocat, sambata noaptea, intr-o vecina. Venit in vizita doar pentru o cafea mica, la plecare, Cristi a realizat ca masina nu se poate deplasa pe o gheata neteda ca sticla asa ca a acceptat invitatia de a mai ramane.

Ca de obicei, n-a trecut o juma de ora si blestematia s-a intamplat: penis captivus ca la carte. Cei doi au incercat sa rezolve singuri penibila situatie insa, neavand succes, au fost nevoiti sa cheme SMURD-ul. Baietii de la descarcerari i-au luat impreuna cu acelasi cearsaf si acum, din ultimele informatii, sunt in afara de orice pericol.

Comentarii