De neimaginat: Oraşul din România în care mitocanii şi nespălaţii vor fi amendaţi cu sute de lei!

In contextul in care de zeci de ani ocupam cele mai codase locuri in ceea ce priveste consumul de sapun, pasta de dinti si parfum, pare o gluma sinistra ca intr-o localitate romaneasca sa impui cetatenilor sa aibă un comportament si un aspect de om al secolului XXI.
 
”Pai,ce, noi suntem homosexuali d-aia care se spala toata ziua? In loc sa dam banii pe votka si bere care te curata de toti microbii, ma obliga securistii astia sa fac cheltuieli pe toate prostiile?”, si-au aratat indignarea cei mai infocati traditionalisti.
 
Si totusi, primarul Emil Boc, cel atat de hulit ca premier, rupe pisica in doua si continua masurile benefice care au adus Clujul pe primul loc in tara ca dezvoltare si civilizatie. Vor risca amenzi cuprinse intre 100 si 200 de lei, calatorii din transportul in comun, care au hainele murdare si urat mirositoare sau bagajele imputite. Aspru pedepsiti vor fi si cei care provoaca scandal si insulta angajatii Companiei de Transport Public, fiind amendati cu pana la 400 lei.
 
Oricat de ciudat suna aceasta masura , trebuie sa-i instiintam pe reticentii la progres ca toate tarile ale caror autostrazi perfecte le punem noi, amaratii, pe Youtube si cu ale caror catedrale ne facem selfie mai des decat cu iubitele, tot asa au procedat, cu nuiaua la popou, insa au inceput cu niste sute de ani inaintea noastra.
 
Felicitari, Emil Boc! Tine-o tot asa si, poate, intr-un viitor indepartat veti ajunge la nivelul invidiatului judet Teleorman!
 

Comentarii
Vezi și