Daniel Ghiţă:"Nu pot lupta cu un păcălici pe care-l bat fetiţele cu ouă"

Nu stim daca Ghita si Morosanu vor apuca sa se bata in pumni si picioare acum, cat inca mai au muschi pe oase, dar daca razboiul verbal mai continua 30-40 de ani, risca sa se sparga, ca doi batranei tafnosi din Cismigiu, in basini, pastile si bastoane.

Intr-un interviu pe care l-a dat de curand, Daniel n-a ratat ocazia sa-l mai atace inca o data pe rivalul sau. Ca de obicei, el a mistocarit participarea ´´sangerosului luptator´´ la emisiuni ´´ de distrat retardatii´´, unde se tine de chilotareli si glumite pentru gospodinele plictisite.
 

´´L-am provocat de nu stiu cate ori pe Morosanu dar nu vrea sa lupte, ii tremura chilotii de frica. Cum sa ma lupt cu unul care sta rastignit pe o cruce si niste fetite arunca cu oua in el?  E cum m-as pune cu pumnii si picioarele pe un boschetar schiop, ciung, mut, orb si mort de beat. Nu ma pot preta la o asemenea injosire. O sa-l rog pe Zmarandescu, alt chilotar, sa-i dea o palma peste ochi, asa, in bataie de joc, sa nu-l doara prea rau”, a declarat marele sportiv Daniel Ghita.

Comentarii
Vezi și