Daniel Ghiţă l-a făcut praf pe Moroşanu: ”Un prost şi un milog care se vaită ca muierile la TV!”

"Samuraiul" l-a porovocat din nou pe cel poreclit "Moartea din Carpaţi" la luptă pentru a demonstra cine e cel mai valoros "greu" român. Daniel Ghiţă chiar a făcut o comparaţie între Moroşanu şi Mircea Badea, prezentatorul tv care a fost făcut KO în ring de către Teodor "Tedi" Emi, campion naţional de Muay Thai.

"Când mergi să te «chiloţăreşti» la TV pe bani grei înseamnă că ai un preţ. Pe tine scrie că eşti de vânzare pentru preţul respectiv. Dacă merge la show să construiască toalete şi să mulgă vaca e alegerea lui. Să sperăm că nu se victimizează iar şi zice că s-a luat Ghiţă de el. Unde sunt adevăraţii luptători? Mă deranjează că minte şi că încearcă să facă pe victima. Spune că eu îi cer bani mulţi pentru o gală când unicul care face orice pentru bani este chiar el. Eu am refuzat «chiloţăreală» pe bani grei. Nu stau în vitrină, de vânzare, pe o sumă de bani", a spus Daniel Ghiţă.

"Întrebaţi-l pe Moroşanu când vrea să urce în ring, fizic, nu cu minciuni şi vorbe. De astea ne-am săturat toţi. Nu suport oamenii duplicitari, care se învârt după profit şi bani. Cine face orice pentru bani? Moroşanu! Eu nu mă «chiloţăresc» la TV, iar managerii mei ştiu că am refuzat să apar în show-uri penibile. Sunt sportiv. Moroşanu are stilul ăla ieftin de a face pe prostul şi pe milogul pentru popularitate şi bani. Mircea Badea are curajul şi bărbăţia care îi lipsesc lui. Mircea Badea îşi asumă, nu plânge şi nu se vaită ca muierile pe la TV, cum face Moroşanu. Eu doar că spun lucrurilor pe nume. Nu sunt fanul lui Mircea Badea, dar aşa ar trebui să fie adevăraţii luptători, fără frică. Badea putea să se accidenteze grav, dar se ridica, îşi asuma şi stătea ca un bărbat. Au ajuns moderatorii să fie mai bărbaţi decât luptătorii", a declarat Daniel Ghiţă într-un interviu pentru ziarulincomod.ro.

Comentarii