Daniel Ghiţă îl desfiinţează pe Moroşanu: „Chiloţarul din Carpaţi iese la bătaie!? Hai, băiete, poate baţi nişte covoare!”

După ce a aflat, prin intermediul Comedy Mall, de afrontul pe care i l-a adus Cătălin Moroşanu în timpul unei reprize de filmări la emisiunea ”Ferma” de pe Pro TV, Daniel Ghiţă l-a desfiinţat pe cel supranumit ”Moartea din Carpaţi” într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Chiloţarul din Carpaţi iese la bătaie!? Hai, băiete, poate baţi nişte covoare? Cineva a început să delireze ? Îţi este frică că nu faci rating?!
 
Hai, să mai spui ceva de Ghiţă, ca să se mai uite lumea la emisiune. 
Chiloţăreală pe bani la TV! Asta dovedeşte că pe tine scrie un preţ! Eşti de vânzare, din păcate, vede întreaga lume, ce faci tu pentru bani.
 
Uitasem, îmi spun fanii ca ţi-ai arătat «chiloţeii» de leopard la TV. Eu zic sa îţi iei din aia cu iepuraşi pe ei. Iepuraş, fricos, fără cohones. Mai lăsaţi-ne cu PR-ul asta ieftin. Nu ne mai insultaţi inteligenţa.
 
Rog fanii care se uită la emisiune sa îmi trimită filmele penibile, sa discutăm public, de «tinerelul» asta născut in 84!”, a scris Ghiţă pe Facebook. 
 
 
Citeşte şi Moroşanu, knockout la Daniel Ghiţă: ”O să te bat numa-n gură cu Mircea Badea montat în şpagat!

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și