Dan Condrea, patronul mort al Hexipharma, trăieşte în Machu Picchu, regiunea Cusco din Peru

O descoperire de-a dreptul macabra a facut Ionut Sterie, din Patarlagele, aflat cu afaceri in Peru. Buzoianul este de meserie zidar si a semnat un contract foarte avantajos cu o firma peruana de constructii prin care se obliga sa faca diverse reparatii si modificari celebrei fortarete, vechi de secole, din Machu Picchu.

Saptamana trecuta si-a carat materiale si sculele la locatia situata la peste 2400 metri altitudine, dupa care a montat schela. La un moment dat, printre localnicii care vand suveniruri la tarabe, a vazut un barbat ce i se parea extrem de cunoscut. Socul resimtit de Ionut a fost atat de puternic incat era sa se pravaleasca de pe schela.

S-a apropiat de persoana respectiva si l-a auzit cum vorbea cu niste turisti in limba peruvienilor, numita Quechua. Incerca sa le vanda caciuli impletite manual din lana de Alpaca."Alo, domnu´! Nu cumva sunteti patronul ala care a murit in accident de masina, la Buftea?", l-a intrebat Ionut cu vocea tremuranda. Brusc, comerciantul de caciuli a tasnit ca din pusca, lasandu-si taraba nepazita si disparand in multime.

"Sigur era Dan Condrea, de la Hexipharma, a declarat Ionut Stere. Il stiu bine ca sora-mea a lucrat la ei, vreo trei ani. Acu´, va dati seama,daca s-a ascuns printre Anzii Peruvieni, cu inaltimi de peste 4000 metri, nu-l mai gasesc nici cu cainele de politie."

 

Comentarii
Vezi și