Dan Bittman este distrus. Fiul său, Alex, anchetat pentru trafic de droguri!

Dupa ce a cantat o viata intreaga bucuria de a trai si dragostea dintre oameni, indragitul solist Dan Bittman a ramas fara cuvinte, lovit de un mare necaz. Fiul sau cel mare, Alex, este anchetat de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri.
 
Chiar daca a fost prezentat in presa ca un continuator al tatalui sau in domeniul muzical, povestile cantate de Alex despre sex, violenta si droguri ar fi trebuit sa traga un puternic semnal de alarma familiei. Fara a avea vreo legatura cu viata de ghetou si saracia de la periferia societatii, in loc sa-i mosteneasca versurile lui Dan legate de frumusete si dragoste, tanarul a ales stilul cu ´´baga-mi-as plua si manca-mi-ati prafurile, parasutelor muiste´´, iar de la simplul fredonat la fapte  se dovedeste ca drumul a fost incredibil de scurt.
Totul a pornit  de la certurile tot mai dese cu mama sa care era foarte suparata  ca dupa repetitiile cu trupa, Alex lasa casa intr-o dezordine de nedescris.´´Sa nu mai vad fir de praf cand ma intorc din oras´’, era replica cu care-l admonesta adesea doamna Liliana.
 
 
Ei bine, de la stersul prafului din locuinta pana la trasul prafului pe nas, n-a fost decat un mic pas si de atunci nenorocirea este greu de oprit.
 

Comentarii
Vezi și