Cum arată vila lui Radu Mazăre: intră cu şalupa direct în sufragerie - FOTO

Mii de fani si-au exprimat dorinta sa-l astepte astazi, la Otopeni, pe campionul lor drag, Radu Mazare, care se intoarce de la ´´Cupa Mondiala la Alergari viteza, departe de legile Justitiei´´. Daca nu sare din avion, dandu-i astfel inca o data ocazia sa se bucure reputatului jurnalist Bogdan Chireac, aparatorul suprem al infractorilor PSD, diseara, Raducu va putea sa profite de o invoire in care sa-si viziteze casuta din Suitghiol.

Ca si Liviu Dragnea, prietenul sau de patriotism, care si-a ctitorit un modest adapost intins pe patru strazi in Alexandria, fostul edil constantean a reusit din micile sale economii sa-si incropeasca o locuinta de bugetar. Pentru ca salariul de angajat la stat nu-i permiteaa o zona centrala, Mazare a achizitionat, cu eforturi uriase, un teren tocmai pe malul lacului Suitghiol unde, punand ban pe ban, a ridicat o casa cu materiale comandate exclusiv din strainatate. Pana si apa de facut mortarul a fost adusa de la Evian.

Cine a intrat in bojdeuca lui Mazare a fost convins ca a nimerit la Mall AFI.

Parterul este un spatiu deschis, cu pereti din sticla, decorat cu plante exotice rare. In garajul cu usi transparente, odihnesc cateva bijuterii pe patru roti. Tot aici, cinstitul edil, are o incapere cat un Hypermarket, cu articole pentru schi si sporturi nautice, dotata cu debarcader ce permite proprietarului sa vina cu salupa pana in sufragerie.

O viata de munca cinstita si de sacrificii incomensurabile, la asta te gandesti cand vezi o asemenea realizare arhitecturala. Ar fi pacat ca Justitia asta nedreapta sa nu-l lase pe bietul gospodar sa imbatraneasca linistit in pridvorul casei sale, udand muscate si petunii. Dar, cine stie? Poate azi, dupa ce-si termina Livache treaba cu problemele sale la Tribunal, isi face putin timp si se implica si in necazul bunului sau amic, Radu.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii