Criminaliştii din Caracal apelează la trupele lor de elită: vrăjitoarele!

Cu ocazia nenorocirii din Caracal o tara intreaga s-a cutremurat vazand neghiobia si nepriceperea celor platiti de noi toti ca sa ne asigure protectia si siguranta. Majoritatea romanilor se bucura cand un prieten sau o ruda reuseste sa obtina un serviciu caldut la stat dar acum s-a dovedit, inca o data, ca angajatii pe pile, spaga si plocoane, fara un examen de competenta, nu sunt in stare sa rezolve problemele.

Bravii politisti pe care ii apara cu real talent actoricesc domnul Coarna nu mai stiu nici cum se utilizeaza cainele lup iar legat de tehnica moderna sunt mai afoni decat Decebal care, daca s-ar trezi cu un smartphone pe masa, ar pune sare pe el si l-ar hali cu paine.

Dupa o saptamana in care si-au innodat mainile si creierii, eroii cu cascheta au apelat, in sfarsit, la arma lor secreta: vrajitoarele. Indicatiile furnizate de o balabusta in legatura cu podul in care ar fi inchisa Alexandra li s-au parut mai usor de inteles decat tampeniile complicate debitate de STS.

Cum era de asteptat, trupele de profesionisti au intrat instantaneu si fara mandat in actiune, chinuindu-si burtile neantrenate la sarit garduri si transpirandu-si cefele groase cu verificarea unei case pustii. S-a dovedit, desigur, o prostie pe care nu ar fi luat-o in seama nici sugarii. Dar fortele de ordine nu s-au suparat. In fond au mai facut putina miscare in aer liber iar maine vor continua cercetarile cu ajutorul unui fantanar despre a carui nuielusa au auzit ca face minuni.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii