Condiţia incredibilă pusă de Florin Călinescu pentru a se întoarce la Pro Tv!

In ziua cand megastarul si-a anuntat intrarea in politica, fiind ales presedinte al verzilor, presa titra cu litere de un stanjen ca , in locul lui, la pupitrul juriului ´´Romanii au talent´´, va fi adus Horia Brenciu. Dupa ce, in urma probelor, s-a constatat ca muzicianul de renume inter-judetean este mult prea amuzant pentru publicul postului, conducerea a renuntat la orgoliul consacrat si l-a contactat din nou pe Calinescu. Show-ul a a juns la sezonul al 10-lea si se doreste a fi transformat intr-un adavarat fenomen media de aceea, pentru a fi siguri ca-l pot reangaja, au fost acceptate toate econditiile puse de Florin.

Cea mai neasteptata pretentie a politicianului- actor a fost ca, pe langa cei trei colegi din juriu, absolut orice participant al concursului, ales de el, sa semneze adeziunea la Partidul Verzilor.

”Ca sa pot schimba ceva in Romania am nevoie ca toate talentele tarii sa vina in partidul meu. Fie ca e dansatoare la bara, inghititor de flacari sau caine matematician, orice roman bine intentionat va avea o mana intinsa de la mine”, a declarat Presedintele Suprem al Verzilor Crestini si Democrati.

 

Comentarii