Competiţie sportivă de excepţie la Mall Băneasa între clanurile de interlopi!

Dupa concursul de spart capete, rupt maini si omorat ´’dujmani´´ in Piata Constitutiei de la Palatul Parlamentului, Mircea Balus, zis Mircea Nebunu, seful Clanului Sportivilor, a organizat la Mall Baneasa o mega competitie cu scopul precis de a se razbuna pe Mircea Ursu, zis ´’bodyguardul lui Dumnezeu”.

Pentru desfasurarea evenimentului in cele mai civilizate conditii, ”Nebunu” a inchiriat tot spatiul magazinului Carrefour si a venit la competitie, conform regulamentului sportiv, cu o echipa de 80 de batausi inarmati cu lanturi, spray-uri, ciomege, furci si topoare.

Nu s-au vandut bilete insa pasionatii de intreceri barbatesti au sosit in numar impresionant ca urmare a invitatiei facute de Vali, fratele lui Nebunu, pe Facebook.

  „Tu-mi zici mie că nu mă duc în Centrul Istoric, că nu mă duc nu ştiu unde?! Vezi…(bip!)… cum vorbeşti, că să moară familia mea dacă n-o stricăm rău de tot! Vezi că o stricăm rău de tot, cu toate prăduielile tale şi ce faci pe unde stai tu pe la gabori prin birouri! Te asteptam pe tine si pe toti dujmanii si prietenii nostri la Mall Baneasa sa lamurim care dintre noi e mai tare in cardan”.

Din pacate, datorita conditiilor meteo nefavorabile si pentru ca Bodyguardul lui Dumnezeu a trebuit sa onoreze unu macel in comuna Branesti, meciul s-a amanat pana la o data care va fi anuntata din timp.

 

Comentarii