Caz şocant în Vaslui: O femeie obeză a vrut să nască pentru a scăpa de burtă!

Actuala coalitie de guvernare PSD-AlDE, nu pierde nicio ocazie sa spuna ca de cand in Romania lor curge lapte si miere, iar salariile si pensiile sunt invidiate de tot occidentul, tot mai multi romani din diaspora se intorc acasa.
”Medici, ingineri, arhitecti, romani cu cel mai inalt nivel de pregatire, se intorc in tara dupa ce am marit salariile”, se lauda Dancila, de parca noi am trai pe alta planeta.
Unul din romanii deosebiti care au ales sa paraseasca Germania, pentru a gusta din binefacerile PSD-ului pe meleagurile natale, este si Andreea T, in varsta de 30 e ani. Aflata in comuna de domiciliu, Falciu, aceasta a sunat la 112 pentru ca i  s-au ”declansat durerile de nastere”.
In sala de travaliu a Spitalului Municipal Barlad, doctorul de garda, in urma unui minutios control ginecologic, a constatat ca femeia este doar obeza, nicidecum insarcinata.
”Stimata doamna, e de apreciat ca ati dorit ca urmasul dumneavoastra sa se nasca roman, aici, acasa, dar din pacate, nu aveti copil in burta ci doar grasime. Daca vreti neaparat sa scapati de kilogramele in plus, nu trebuie sa nasteti, e suficient sa tineti o cura de slabire”, au sfatuit-o pe Andreea, medicii barladeni.
 

Comentarii