Casa Regală Britanică scandalizată după vizita secretă a ducesei Meghan Markle în România, la Viscri

Cu toate ca au trecut cativa ani de cand a intrat in familia regala a Marii Britanii, fosta actrita Meghan Markle pare ca vrea sa revolutioneze normele palatului, vechi de secole, si sa impuna un stil de relationare mai libertin, ca cel deprins de ea la Hollywood.

Pe langa multe alte actiuni ale sale care au incalcat sever protocolul impus de noul ei satut, de ceva vreme, Ducesa de Sussex lucreaza in secret la o carte si, in loc sa colaboreze cu staff-ul regal, prefera compania unei echipe de peste ocean.

Pe motiv ca vrea sa fie singura, intr-o liniste deplina, ca sa mai scrie cateva capitole, saptamana trecuta, i-a cerut socrului sau, Printul Charles, cheia casei de la Viscri, din Romania.

Ceea ce s-a intamplat in micul satuc din Ardeal avea sa scandalizeze profund Casa Regala. Meghan a venit, nu singura, ci cu o gasca de artisti americani cu care a facut cel mai mare taraboi auzit vreodata pe acele meleaguri. De cum au ajuns in curtea casei au dat cep la o damigeana de palinca, dupa care au trecut pe vin si bere iar seara au chemat cei mai in voga manelisti din Romania.

Petrecerea a depasit in decibeli toate editiile Festivalului Untold luate la un loc ceea ce a dus la turbarea cainilor din gospodarii si a lupilor din padure iar vecini de pe o raza de 15 kilometri au chemat ambulanta.

La ordinul reginei, serviciile secrete britanice au facut tot posibilul ca incidentul sa nu fie mediatizat, insa strulubatica Meghan nu va scapa la fel de usor ca alta data. Zilele urmatoare urmeaza sa se stabileasca pedeapsa pe care o va suporta.

Comentarii