Carmen Harra n-a mai putut ţine secretul şi a dezvăluit, cu exactitate, cine va fi noul preşedinte

Ca de atatea ori in situtatii extreme, doamna Carmen Harra se implica cu tot sufletul si puterile ei extrasenzoriale si in problema spinoasa a alegerii noului presedinte al Romaniei.

Vazand cat de confuzi si indecisi sunt alegatorii in ultimele trei decenii, astroloaga de renume mondial, face o exceptie in ceea ce priveste discretia absoluta si obligatorie din domeniul dansei de activitate si dezvaluie cine va castiga alegerile prezidentiale.

„Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână… Dancila e pe muchie de cuţit. Şansele ei de a intra în turul al doilea al prezidenţialelor ar fi, dar e pe muchie de cuţit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a declarat doamna Harra , cu precizie de ceas elvetian.

In urma informatiilor pretioase scapate de astroloaga americana cu origini romanesti, Guvernul a decis, prin ordonanta de urgenta, sa nu mai organizeze alegeri intrucat se stie deja rezultatul. Fara cheltuielile cu alegerile, bugetul statului face o economie de peste 100 milioane de euro din care 10% s-a hotarat sa fie comisionul binemeritat al doamnei Harra. Restul se vor imparti, cum este si normal, intre cetatenii saraci care nu vor sa munceasca si bogatii care mai vor afaceri cu statul.

Comentarii