Ca să renunţe la divorţ, Reghe i-a luat Prodancei un Rolls Royce de 310.000 euro

Informatii deosebit de exacte, venite de la apropiatii familiei, anuntau cu tristete ca Laurentiu si Ana Maria au divortat mai demult, dar stau impreuna si pozeaza in perechea fericita fiind legati de afacerile de milioane la care sunt actionari.

Ca sa inchida gura clevetitorilor si tabloidelor avide de scandal, Reghe actioneaza dupa acelasi plan menit sa mascheze despartirea si ii face Anei cadouri fabuloase. Cu toate ca sexoasa impresara nu pune deloc pret pe aspectul material al vietii, ea a primit cu bucurie Rolls-Royce-ul Cullinan de 310 000 euro daruit de Laur si, de ochii lumii, a inceput sa-l foloseasca.

Zilele trecute a fost surprinsa carand cu luxosul bolid busteni pentru sobele vilei de la Snagov. Ii place atat de mult cum toarce motorul noii sale jucarii incat, in timpul liber, Prodanca face si taximetrie pe sistem UBER.

"Laur ma cunoaste destul de bine si stie ca nu ma atrage luxul orbitor dar, ca sa ma distreze putin, mi-a luat ieftineala asta care este, de fapt, un cadou simbolic legat de amintirile frumoase pe care le avem impreuna. Din pacate, nu pot sa-l iert, luna trecuta mi-a cumparat decat patru ceasuri cu diamante si un apartament cu 12 camere in Dubai", a declarat modesta diva.

Comentarii