Ca să nu moară de foame, taximetriştii cer interzicerea trotinetelor, bicicletelor şi mersului pietonal

De cand a coborat omul din copac, neadaptabilii la nou au incercat sa le bage bete in roate celor care aduceau progresul. Spre sfarsitul epocii de piatra, cand deja incepusera sa apara obiectele din fier, pietrarii le-au spart capetele fierarilor. Producatoriii de carute au innebunit, la propriu, cand au vazut primele masini care reuseau sa se miste fara caii accelarati cu biciul si injuratura.

Exact la fel se intampla si cu traximetristii nostri clasici, traditionali si neschimbati nici la maieuri din anii ´70, care nu concep ca au aparut altii care nu-ti pun manele la maxim, nu put a hoit, te duc unde doresti si nu se uita ca milogii dupa bacsis. Dupa ce au protestat impotriva modernistilor de la UBER, vazand ca tot nu fac banu´ gros, taximetristii au ajuns sa ridice niste pretentii de-a dreptul cretine.

"De cand a marit PSD salariile, toti romanii traieste boiereste ca in Germania da´ noi, taximetristii, murim de foame ca saracii aia din Pakistan, sa mor io. Cerem Guvernului Dancila sa interzica cu desavarsire deplasarea cetatenilor cu altceva decat cu masinele noastre. Sa nu mai vedem pe strada trotinete, biciclete, autobuze sau pietoni si sa dispara din aer avioanele iar de pe apa, barcile", a declarat Ulise Murgu, seful taximetristilor frecangii, din zona Garii de Nord.  

Bai, nene, in loc sa va prefaceti ca aveti serviciu, stand toata ziua rezemati de capota masinii, nu mai bine dati direct in cap la oameni si le luati banii? Pe bune, e mult mai usor si mai profitabil.

Comentarii