Bucurie mare pe capul vasluienilor: s-au inaugurat cişmele contra mahmurelii!

De-a lungul anilor, alesii locali din Vaslui, au profitat de viciul general de care sufera alegatorii lor, alcoolismul. Era ideal ca, dupa ce ti-au dat puterea, sa faci absolut tot ce vrei si sa nu te mai deranjeze nimeni decat, cel mult, atunci cand ti se mai cerea o tigara sau un coneac.

Linistea totala data de o populatie amortita de dimineata pana seara parea rupta din Rai. Si totusi, de ceva vreme, mai marii zonei si-au dat seama cat de trista poate fi viata cand, nu te recunoaste si nu te saluta nimeni pe strada, chiar daca cu majoritatea te stii din copilarie. Singura solutie a fost construirea a peste 1200 de cismele pe teritoriul intregului judet, de la care, consatenii mahmuri sa se poata drege cu zeama de varza.

Elixirul datator de claritate la creier este adus printr-o retea de canalizare din niste rezervoare imense achizitionate, pe fonduri europene, din Germania si Suedia de Sud. ´´Macar cinci minute pe zi sa fie treji, cat sa ma salute si pe mine cand trec pe langa ei´´, si-a spus of-ul, primarul Ivan Marinica, edil de peste 27 de ani in comuna Ciutura de jos. 

 

Comentarii
Vezi și