Bucurie imensă în familia ieşeanului căsătorit cu două surori care i-au dăruit 14 copii

Pare de neimaginat ca intr-o tara europeana a secolului XXI sa mai existe cetateni care traiesc dupa regulile stramosilor nostri si totusi sa fie mai sanatosi si mai fericiti decat semenii lor, adepti ai modernitatii.

Gerorge Chirila, devenit celebru in urma unor reportaje tv, traieste in continuare in aceeasi casa de langa Iasi pe care o imparte cu doua neveste surori, care i-au daruit 14 copii. Mariana si Nicoleta l-au cunoscut in timpul studentiei si toti trei, virgini fiind, au ales sa traiasca in afara legilor statului. Daca privesti printre ulucile gardului o zi din viata lor ai senzatia ca urmaresti un film western si te astepti ca, in orice moment, micuta comunitate de albi sa fie atacata de indienii salbatici.

La intrebarea ce sta incordata in imaginatia celor care le-au aflat povestea, raspunsul lui George este ferm:"Nu am facut niciodata sex in trei. Dormim separat, eu afara, pe pamant, ele in casa. Pentru noi contactul trupesc inseamna numai contopire intru procreere, prea putin placere."

Zilele trecute, puternicul barbat a trait cea mai mare bucurie din viata lui: a descoperit fierul.

"Este un material cum nu am mai vazut pana acum, din care voi putea face multe lucruri necesare gospodariei. Sunt sigur ca de azi viata noastra va deveni mai usoara. Primul meu produs din fier va fi o lama ascutita cu care sa ma barbieresc fiindca nu mai suport barba", a declarat George Chirila care se gandea deja la proiectarea unei mini-forje.

Comentarii
Vezi și