Brigitte va deveni doamna Pastramă:"Vreau să-i arăt cearşaful după noaptea nunţii"

Majoritatea telespectatorilor care au stat  efectiv, lipiti de ecranele televizoarelor ca sa urmareasca emisiunea de inalta tinuta morala, ´´Ferma´´, au fost convinsi ca idila infiripata prea rapid intre Brigitte si Florin este regizata.

Inca o data se dovedeste ca viata bate filmarea si cei doi porumbei au depus actele la Primaria Voluntari pentru a se casatori. Atractie ca intre indragitele vedete nu s-a mai intalnit de la Romeo si Julieta iar planurile lor de viitor sunt fantastice. Vor sa aiba multi copii si sa imbatraneasca impreuna, cum numai in filmele siropoase mai vezi.

Pana atunci programeaza nunta la care spera sa vina atat prieteni cat si necunoscuti cu bani, iar darul va fi obligatoriu de la 1000 de euro in sus, pentru ca nu vor sa traiasca in saracie. Uluitoare a fost si declaratia apetisantei brunete care vrea sa-i faca lui Florin o surpriza de mari dimensiuni.

´´ Dupa noaptea nuntii, asa cum ne obliga traditia, vreau sa-i arat iubitului meu, cearsaful rosu. Ca sa fiu fata mare din nou, voi merge iarasi la clinica din Turcia sa ma coase si sa fiu ca la 11 anisori. Va dati seama ce-o sa se bucure nebunul meu frumos?´´
 

Comentarii