Brigitte Sfăt, scuipată de fostul iubit: ”Mi-e scârbă, n-am văzut o panaramă ca ea nici pe centură!”

Ipostazele tandre in care au aparut Florin Pastrama si Brigitte Sfat, nu i-au lasat deloc indiferenti pe iubitii lor de acasa.
 
FOTO: A rupt patu' cu ”ţiganu'” - Brigitte a făcut sex cu Pastramă la ”Ferma” Pro TV-ului!

FERMA: Brigitte Sfăt s-a combinat cu colegul Florin Pastramă: "Bă, Pastramă, pe tine te-aş înghiţi crud, uscat şi nemestecat, să mor io"

Logodnica lui Pastramă şterge pe jos cu Brigitte! Unde voia să ”i-o bage” Florin fostei doamne Năstase! FOTO

 
Dupa ce au picat ”testul fidelitatii” si cel al decentei, destrabalandu-se fara rusine in fata intregii tari, Florin si Brigitte au fost taxati extrem de dur de jumatatile cu care urmau sa se casatoreasca.
 
Logodnica potentului Florin i-a facut albie de porci atat pe el  cat si pe ”baba siliconata, mai batrana decat Biblia”. Nici Cornel Oana, fostul viitor sot al fostei doamne Nastase, n-a gustat curvasariile  petrecute in Ferma ProTv-ului.
”Mi-e scarba si nu mai vreau sa am nici cel mai mic contact cu ea, dupa ce s-a ars cu cocalaru´ ala. Ma voi ocupa in continuare de copiii ei, macar pana ii vad pe picioarele lor, insa pe ea o s-o scuip de cate ori o s-o intalnesc prin casa. Va spun cu parere de rau ca asemenea panarama n-am vazut nici pe centura. Banuiam ca o fosta puscariasa nu poate deveni usa de biserica dar m-am mintit singur ca, impreuna, putem imbunatati lucrurile”, a declarat, cu ochii inlacrimati, sensibilul Cornel.
 
Comentarii