FERMA: Brigitte Sfăt s-a combinat cu colegul Florin Pastramă: "Bă, Pastramă, pe tine te-aş înghiţi crud, uscat şi nemestecat, să mor io"

Ideea emisiunii ´´Ferma´´ de la Pro este sa obtina reactii cat mai spectaculoase din partea concurentilor tinuti captivi intr-un loc izolat. Pariul cel mare este facut pe batai, injuraturi si, bomboana de pe tort, sex intre colegii de gospodarie. Brigitte a trecut testul mahalagismelor si, cum era de asteptat de la o persoana cu atata apetit pentru cele lumesti, se pare ca a intrat si la proba cotarcelilor.

Brigitte Sfăt, scuipată de fostul iubit: ”Mi-e scârbă, n-am văzut o panaramă ca ea nici pe centură!”

FOTO: A rupt patu' cu ”ţiganu'” - Brigitte a făcut sex cu Pastramă la ”Ferma” Pro TV-ului!

Logodnica lui Pastramă şterge pe jos cu Brigitte!

Adevarul este ca intr-un mediu natural, cu mancare de la tara si dupa atata miscare in aer curat, ar fi fost si ciudat ca hormonii sa nu-si ceara si ei partea de atentie. Cu toate ca e vegetariana convinsa, in atmosfera rustica a Fermei, Brigitte si-a incalcat principiile si s-a dedulcit la carne, mai infometata ca un leu in calduri.

Pastrama a tentat-o in mod deosebit si pentru ca-l cheama si Florin, dupa ce a ciugulit cu varful buzelor, sexoasa lu´ Ilie, a inceput sa comande ´´la pat´´, pentru a nu mai deranja fata de masa.

´´Ba, Pastrama, pe tine te mananc fara paine, crud, uscat, umed, nemestecat, ca n-am mai pus gura pe o bucata de carne de cand am intrat in parnaia asta de emisiune. Auzi, honey, e prima data cand, dupa pastrama sarata, in loc sa beau multa apa, o sa fumez o tigara´´, i-a soptit ea languros, atingandu-i usor lobul urechii cu limba.

Inainte de inceperea acestei emisiuni, iubitul Brigittei, Corneliu Oana, declara peste tot ca si-a gasit iubirea vietii, ca-i place absolut tot de la ea, suflet, fizic, caracter si ca vrea sa aiba impreuna o multime de copii. Intrebat acum ce parere are despre cele difuzate pe micul ecran, el a fost scurt:´´Sunt scarbit! Ptiu!´´

O reactie identica a avut si Raluca Podea, logodnica lui Florin:´´Gata, intre noi totul s-a terminat. Nu vreau sa mai aud niciodata de maimutoiul asta care a hartuit toate femeile din emisiune. E ma rau decat o prostituata si eu nu vreau un asemenea barbat in viata mea.´´

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii