Brigitte, diva de la ”Ferma”, s-a interesat cât costă o şedinţă de remodelare corporală cu laserul de la Măgurele!

După ce a fost eliminată de la emisiunea Ferma, Brigitte Sfăt a rupt frigiderele de frustare, mai întâi pe al său personal, apoi pe cele ale vecinilor de stradă şi în cele din urmă pe cele ale Mega Image-urilor de pe Mihai Bravu.

Recuperând 20 de kilograme din cele 7 slăbite cu Pastramă în aşternuturile de la ”Fermă”, fosta doamnă Năstase a descoperit că dauna cea mai mare o suferă din pricina faptului că nu mai intră în ţoalele de mii de euro strânse cu trudă şi mai ales cu cardul fostului tenisman.

Drept pentru care s-a hotărât să se pună pe slăbit, nevrând să ajungă subiectul glumelor în locul Oanei Roman, după ce o ţară întreagă a luat-o la mişto văzând-o cât de boccie şi de dilie s-a arătat pe sticlă.

Prima metodă pe care a încercat-o a fost să meargă la sala de fitness, însă i-a fost peste putinţă să înţeleagă că sportul se face călare pe aparate, la verticală, nu pe instructori, la orizontală. Fapt pentru care a decis să apeleze la ştiinţă şi s-a deplasat la Institutul de Fizică Atomică, să întrebe cât costă o şedinţă de remodelare corporală cu laserul de la Măgurele.

Răspunsul cercetătorilor a băgat-o rapid, în depresie, după calculele ei contravaloarea tuturor apartamentelor dezvoltatorului Pastramă nefiind suficientă nici măcar pentru băgarea laserului în priză.

Ultimele informaţii o dau pe Brigitte ca sigur plecată în America în următoarele săptămâni. Fiind convinsă că grăsimea pusă pe fese e de natură extraterestră, fryptonită şi shaormită cel mai probabil, vedeta a anunţat că intenţionează să apeleze la celebrul feliator laser al la fel de celebrului chirurg estetician Darth Vader, şi va încerca, pentru a intra peste rând, să îşi folosească farmecele cu care l-a convins anterior şi pe Ilie Năstase.

 

Comentarii
Vezi și