Brad Pitt internat la dezalcoolizare în Sărata Monteoru

Vara aceasta buzoienii au avut surpriza si placerea sa-l intalneasca, in diverse locuri din judetul lor, pe celebrul Brad Pitt venit in Romania sa filmeze o poveste din Primul Razboi Mondial.

De la primele contacte cu vedeta americana, localnicii au constatat ca e un om deosebit de modest si popular care nu stramba din nas atunci cand e invitat la o halba de bere pe marginea drumului, in piata sau la un non-stop.

"Iubesc Romania pentru muntii si oamenii ei, mancarea gustoasa si bautura foarte ieftina", declara starul pentru un ziar local.

Din pacate, preturile mici la bauturile spirtoase i-au creat si probleme nu numai stari de euforie. Dupa ce a divortat de Angelina Jolie, actorul a apelat la Alcoolicii Anonimi fiindca o luase razna cu bautura si de atunci nici macar n-a mai atins paharul.

Atmosfera prietenoasa si hospitalitatea romanilor l-au facut sa-si calce juramantul si, o data scapat la bardaca, n-a mai putut fi oprit pana a ajuns, de urgenta, la Sanatoriul de la Sarata Monteoru.

"Abia astept sa ies de la dezalcoolizare ca sa-mi cumpar o vie si o livada de pruni pe Valea Buzaului. Nimic nu se compara cu tuica si molanul de aici", s-a destainuit pacientul unui doctor cu care se imprietenise.

Comentarii
Vezi și