Borcea e paralizat de durere

”Cinci ani am avut acelasi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protectie si i-a impiedicat pe cei din jur sa ma vada ca pe o femeie ieftina, cum s-a intamplat cu altele”, ne dezvaluie Valentina povestea sa de iubire din SUA.

Primele imagini cu Borcea în cătuşe! Încep procesiunile conjugale la Rahova!

Acum, nu credem ca era musai sa se combine cu un nene de-o seama cu tataie si plin de bani ca sa nu o treteze cei din jur in mod eronat. De ce oare doamnele Marie Curie sau Ana Aslan nu au fost obligate sa se afiseze cu diversi mosi ca sa nu le ia lumea drept femei ieftine?

Mai trist e ca actualul ei sot, Cristi Borcea, abia a cum a aflat de trecutul tumultuos al frumoasei blondine pe care o credea fata mare cat a fost maritata cu Cristi Boureanu. Povestea americana a Valentinei a aparut demult in presa, insa presa scrisa trebuie citita iar cititul nu se numara printre pasiunile lui Borcea.

De aceea socul a fost atat de mare. Chiar daca ravnitul gorjean nu a avut inhibitii nici in fata unor femei cu 15 copii, orgoliul lui de om simplu e grav afectat ca nici la a treia casatorie nu a avut parte de o domnisoara.

”Imi mai faci 5-6 plozi si pe urma te trimit la cusut ca vreau sa te cunosc si ca fata mare”, i-ar fi spus Borcea ultimei sale sotii, dupa ce i-a citit cineva stirea cu pricina.  

Cristian Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor unor terenuri din Mamaia. Sentinţa a fost pronunţată joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă, după ce în primă instanţă, Cristian Borcea fusese achitat.

 
Comentarii
Vezi și