Bolnav de inimă, Borcea nu ştie ce să mai facă cu erecţiile în închisoare şi cere eliberarea condiţionată!

Noaptea trecuta, dinspre celula lui Borcea se auzea un sunet sacadat, exact ca cel scos atunci cand dai cu batul pe gard.Trezit din somnu-i adanc, provocat de o visinata, un gardian si-a pus cascheta, s-a incaltat si s-a deplasat ca sa vada ce se intampla.
 
 
Alina Vidican, după transplantul total al feţei:"Trebuie să lucrez şi la creier"
 
Nu mica i-a fost uluirea cand l-a surprins pe virilul Cristian care, incercand sa-si consume surplusul de energie, isi dadea penisul cu capul de toate gratiile celulei.
 
”Aoleo, bosulica! Ce ne facem ? La ora asta n-am de unde sa va aduc muieri si baietii doarme de rupe”, a ingaimat paznicul, incurcat ca nu-l poate servi pe barosanul incins peste fire.
 
Baiat timid de la tara si rusinat de grozavia la care functia il obliga sa asiste, el a incercat tot felul de metode prin care sa-l linisteasca pe condamnat: a aruncat un lighean cu apa rece, un termos cu apa fierbinte, l-a intepat ´´acolo´´ cu o joja de Dacia-Logan, l-a lovit napraznic peste madular cu o coada de matura.
 
Nimic. Cristi era ca un tanc de neoprit, care sfarama tot ce-i cadea sub senile.
Intr-un final, de frica sa nu trezeasca locatarii din blocurile vecine cu penitenciarul, gardianul a acceptat ( ca si in alte nopti) rugamintile insistente al omului de afaceri si, cu ochii inchis si dintii inclestati, i-a dat o mana de ajutor iar cu cealalta a bagat in buzunar suta de euro primita.
 

Comentarii