Bianca Drăguşanu, ruptă cu bătaia de Alex Bodi! Cum arată vedeta şi care este varianta fostului ei iubit!

     Bianca Drăguşanu şi achiziţia sa musculoasă din urmă cu câteva luni au au fost protagoniştii unor momente tensionate, care au lăsat urme vizibile pe trupul vedetei. Scandalul ar fi avut loc a doua zi după petrecerea ocazionată de ziua de naştere a fostei asistente TV, reproşurile afaceristului privind comportamentul neadecvat, sub influenţa alcoolului, al Biancăi, declanşându-i acesteia, spun martorii, o adevărată criză de nervi, în care cei doi şi-ar fi aruncat în cap mai multe cuvinte, vaze, scrumiere, taburete şi tablouri grele, până la violenţe nemaifiind decât un pas.

    Se pare că, mahmură şi nemachiată fiind, Bianca s-ar fi speriat groaznic de propria figură apărută în oglinda din dormitor, acuzându-l pe Bodi de lipsă de interes şi de faptul că ţine pitite prin casă tot felul de ”bagaboante” bufnite de sobă, în timp ce ea e nevoită să-şi piardă timpul cu Vârciu, Morodan, CRBL şi Teleşpan, prin Sri Lanka, ori cu diverşi parcagii şi tinichigii, prin atelierele de modelare corporală de la periferia Bucureştiului.

    Conform unor surse din anturajul celor doi, Bianca ar fi fost agresată de fostul iubit în legitimă apărare, după ce l-a alergat pe acesta prin casă cu gâtul unei sticle de votcă pe care, anterior, i-o spărsese în cap. Bodi ar fi  învineţit-o pe blondină, iar acest lucru se vede destul de clar în fotografiile pe care vedeta le-a făcut pentru a-şi scoate certificat medico - legal

    Afaceristul nu recunoaşte, însă, incidentul, şi oferă o descriere ironică a evenimentelor care au stat la originea vânătăilor ce se pot veedea pe corpul Biancăi. ”Astea-s harneli de Valea Jiului, spune Bodi, harfe de Buftea în care Bianca e expertă când vrea să facă rău. Realitatea e alta. Înaintea ultimei partide de sex m-a rugat să-i desfac sutienul, care avea prindere în faţă, cu dinţi. N-am fost prea atent şi i-am agăţat cu caninul şi supapa de umflare de sub ţâţa stângă. A zburat instantaneu prin toată casa, ca un balon din ăla căruia îi desfaci nodul, şi s-a lovit de mobilă, de candelabre, de tocul de la uşă, de glafurile de la geam. Până să pun mâna pe ea şi s-o conectez la compresorul de la maşină, era deja făcută praf pe la ochi, prin obraji şi pe la coaste!”
Comentarii
Vezi și