Aurelian Temişan, lăsat pe afară de soţie, din cauza unei celebre artiste!

Oricat de mult ar intelege, prin prisma meseriei de actrite, situatiile delicate in care este implicat sotul ei, frumoasa Monica Davidescu nu-i poate ierta iubitului, Aurelian Temisan, derapajele pe care acesta le are de cand este jurat la o emisiune tv.
 
Chiar daca in spatiul public Monica si Aurelian reusesc sa afiseze fericire si dragoste ca in povesti, in realitate lucrurile nu stau tocmai pe roze. Vecinii, care-i iubesc si-i admira ca pe copiii lor, sunt exasperati si de aceea, cu toata rusinea, au apelat la presa, sperand ca astfel lucrurile se vor imbunatati.
 
Acum cateva saptamani, Monica i-a aruncat toate lucrurile pe fereastra si a schimbat yala de la intrare, lasandu-l pe indragitul solist ca pe greierele din celebra poezie. De atunci, nu exista seara in care, la usa lor, sa nu se auda bubuituri, injuraturi si amenintari dintre cele mai infricosatoare. Aurelian doarme intr-o cabina telefonica dezafectata si poarta haine de la concitadinul sau, Romica Tociu, care e cu juma de metru mai scund si cu 47 de kile mai robust.
 
Tot scandalul a pornit de la nota pe care juratul craiovean i-a dat-o Barbarei Isasi- Mandinga, in cadrul emisiunii ´´Te cunosc de undeva´´.
 
´´M-am intors de la concert, dupa ora 1 noaptea, si cand am bagat cheia in usa mi-am dat seama ca nu pot sa deschid. Monica schimbase yala , suparata ca i-am dat numai 4 puncte Barbarei, pe care o admira foarte mult´´, povesteste rapus de durere, Aurelian Temisan.
 

Comentarii